Уебдизайн академия

Уебдизайн академия

уебдизайн академия Ние от Pro-Soft.bg решихме да направим поредица от достъпни онлайн курсове, които да са практически насочени към изграждането, развитието и поддържка на уебсайтове и онлайн магазини. Към тази крачка ни подтикна желанието да споделим дългогодишния си опит в разработката и дизайна на уебстраници и онлайн магазини. В нашите онлайн уроци ще предадем ценна информация на желаещите да се научат – как да бъдат успешни в интернет.

Всички обучения се провеждат изцяло онлайн, като за целта – създадохме платформа, която можете да достъпите, посредством потребителско име и парола. В зависимост от правата на достъп, които имате, имате възможност да разгледате различните видео уроци и да сваляте допълнителни материали. За някои теми има упражнения, които е добре да завършите.

След като преминете през всички лекции, можете да заявите тест за сертификат. Въпросите са свързани с изучавания материал, а при над 80% верни отговори – получават сертификат за успешно завършване на курса.

Към всяко едно от нашите обучения има допълнителни бонуси, които често надхвърлят цената за записване. Тези бонуси са допълнителен стимул и сигурност за вас, че ще получите максимално много стойност за парите си.

Разгледайте текущите ни курсове, а при въпроси – не се колебайте да се свържете с нас!

Курс за WordPress

OpenCart курс