OpenCart условия бонуси

OpenCart бонуси

След като се запишете за курса, ще получите детайлна информация как да получите своите бонуси.

Тук са само условията за получаване, за които трябва да знаете, преди да закупите курса.

90 лв. за реклама в Google Ads

Предоставя се ваучер за 90 лв. в Google Ads, който е активен, след като заредите 30 лв. в сметката си. По този начин – давате 30 лв. за реклама, изразходвате средства за 120 лв.

70% при поръчка на услуга от SuperHosting.bg

Голямо намаление от SuperHosting.bg. Ако сте решили да имате уебсайт, със сигурност ще се нуждаете от надежден хостинг. Ето ги условията на намалението:

–   Валидността на промо кода е до 31 Юли 2020г.
– Той може да се използва при поръчка на хостинг план СуперСтарт, СуперПро или СуперХостинг и за един нов или трансфериран домейн от области .com, .net, .org, .info, .biz и .eu, който е част от поръчката на хостинг.
–   Промо кодът се отнася до поръчки за период от 12 месеца.
–    Той е валиден за Виртуални сървъри (VPS) и Reseller хостинг планове за същия период и отстъпка от 40%
–    Промо кодът е валиден само при поръчки, включващи нови услуги.

Всичко е по желание

opencart бонусиПредоставените бонуси са свързани с изразходване на определени средства, но ползите, които биха Ви донесли, са многократно надхвърлящи инвестицията. Разбира се, трябва да знаете как да използвате методите правилно, за това ще се погрижим в нашия курс. Всеки бонус е допълнение и е по желание, т.е. може да се възползвате от само един или дори от нито един.

От началото на 2020 година, за да получите промо кодовете е необходимо да изпратите email, когато желаете да ги ползвате. Самите ваучери са с кратка ефективност и е необходимо да бъдат поискани, непосредствено преди да бъдат ползвани.

Върнете се към началната страница на курса.