Въпроси – Kурс “9 стъпала до успешния уебсайт”

Ще се постараем да дадем отговор на най – често задаваните ни въпроси и теми, засягащи курса “9 стъпала до успешния уебсайт”.

Курсовете се провеждат изцяло онлайн. Не е необходимо да присъствие под никаква форма.
В програмата са описани модулите, които ще се изучават. Всеки модул съдържа определен брой видео уроци, като в зависимост от урока под видеото може да има PDF или друг вид файл за сваляне или упражнение. Издава се и удостоверение за завършен курс. За всяко видео или модул – може да изпращате въпроси, а нашият екип ще се радва да ви отговори в най – кратки срокове.

Kогато става въпрос за компютърни курсове, проучванията са показали, че онлайн обучението е категорично и неоспоримо най-ефективният метод за обучение в днешно време.

bullet2 Не сте фиксирани във времето.
Може да изкарате курса в работно време, извънработно време, вечер, уикенда – когато ви е удобно.

bullet2 Не сте фиксирани като местоположение.
Това е голямо предимство за по-заетите хора, както и тези извън големите градове, в които има курсове, защото избягват всичките допълнителни разходи по нощувки и пътуване. Можете да гледате видеата, където и да сте, на почивка в планината, от работа, чужбина или където се сетите. Стига да имате интернет връзка и свободно време.

bullet2 Възможност за многократно “връщане” и повтаряне на видео уроците.
Ако сте посещавали курс по каквото и да е било, няма начин да не ви се е случвало преподавателят да каже нещо бързо, вие да го изпуснете и след това да загубите нишката със следващото, което се преподава. Тук липсва този проблем.

bullet2 Имате достъп до курса за неограничен период от време.
Ако нямате време за курс точно сега, може да се запишете за него и да го започнете по-късно.

bullet2 Може да повтаряте уроците, когато срещнете реален проблем в практиката.
Ако например създаването на сайт за електронна търговия не е сред основните Ви задачи за момента, можете да преминете към този модул отново, когато реално Ви се наложи да изградите такава уеб страница.

bullet2 Получавате отговори от лекторите.
Парадоксално е, че някои хора се притесняват, че при онлайн обучение имат по-малък контакт с лектора и не могат да задават въпроси. Реално е точно обратното. Онлайн формата е много по-удобна точно за въпроси и отговори. Можете да зададете своите въпроси, ако нещо не Ви стане достатъчно ясно или например – ако срещнете реален проблем в практиката.

bullet2 Връщане на сума, ако не сте доволни.

Имате 14 дни в които можете да заявите връщане на сума, поради каквато и да е причина. Това ваше желание трябва да е отправено в писмена форма на посочените в нашия сайт методи за контакт.

Още въпроси и отговори

======
Въпрос: Курсът изглежда чудесно, но съм много зает в момента. Колко време ще ми отнема?
Отговор: Човек винаги е зает. Ако чакаме да се освободим, за да имаме време да инвестираме в нашите умения, то това едва ли някога ще се случи. Но! Имаме добра новина. Платформа за обучения е специално проектирана за заети и работещи хора (почти всички записали курсовете са такива). За това правим обучението онлайн – може да се гледат уроците когато имате свободно време и от където пожелаете – вкъщи, работата, на път. Отделно – даваме неограничен период за гледане на курсовете. Дори при темпо от по 2-3 часа седмично, ще можете комфортно да научите всичко от курса.

Въпрос: Аз не съм в София, има ли начин да взема курса?
Отговор: Курсът се провежда онлайн, тоест това което трябва, за да се включите е компютър с Интернет достъп. Точно на хора, които не са в София изключително много им допадат нашите курсове, понеже си спестяват разходите по път и престой в друг град, които биха имали при класически курс.

Въпрос: Издава ли се сертификат за курса?
Отговор: Да, след изглеждане на всички уроци има кратка анкета въпроси, която има за цел да провери дали са гледани уроците се издава удостоверение за завършено обучение.

Въпрос: Какво е 100% гаранция? Какви са скритите вратички?
Отговор: Няма скрити вратички. 100% гаранция и 0% финансов риск означава, че ползите от курса и бонусите към него многократно надхвърлят таксата за записване и първоначалната инвестиция.

Въпрос: Как да получа всички тези бонуси, които предлагате?
Отговор: Вижте нашата отделна страница с информация как се получават бонусите. След като получите достъп до нашата платформа, ще може да изгледате детайлни видеа с информация как се получават бонусите.
======

Ако не откривате инфорамцията, която търсите, изпратете вашето индивидуално запитване.