Хибриден онлайн магазин

5/5 - (1 гласа)

хибриден онлайн магазинЗа жалост на някои и за щастие на други, магазините или са успешни, или не са. Средното положение се среща много рядко, но то не удовлетворява никой. Защо го споменаваме ли? Защото вашият магазин може да стане успешен много бързо и много по-евтино – почти без никакви средства за реклама и без излишни усилия. (Пояснение: Всички успешни магазини, които не са хибридни влагат стотици хиляди за реклама в Google и не само. Неприятно, но факт! )

Какво е хибриден магазин?

Това е комбинация от блог и онлайн магазин, но преобладаващата част е тази със съдържанието. Основните ползи:

  • Google ще ви обича и ще праща посетители;
  • Безплатен Social Media Marketing от доволни от информацията потребители;
  • Можете да карате хората да купуват като невидели! Ако съдържанието е полезно (и имате познания по маркетинг) всички ще искат да имат вашето решение на проблема си (твърде вероятно е да си купят нещо само заради статията, без дори да им трябва, без дори да е на промоция…);
  • Много по-лесно SEO – всички знаем, че SEO се прави със съдържание, а хибридните магазини го осигуряват.

Как се прави хибриден онлайн магазин?

Много лесно! Можете да го направите само с WordPress и то за много изгодна цена. Трябват ви само подходящата тема + подходящите специалисти. След това задължително ви трябва качествено съдържание, което е най-добре да бъде тип „небостъргач“. Важно: Тъй като този тип магазини все още не са толкова популярни, повечето фирми не могат да се справят качествено с изработката. Като всичко, и това си има някои тънкости. Затова изпратете запитване за вашия проект – имаме дългогодишен опит в изграждането на електронни магазини и уеб сайтове.

Защо да не слагаме блога на субдомейн?

Това е важна тема, която задължително трябва да се засегне. А главната причина да не сложим блога на субдомейн или на отделен е той да не изпревари главния. Може би се изненадвате, но е точно така – където има повече съдържание, има и повече харесване от Google, съответно и по-добро класиране. Затова – задължително слагайте съдържание на магазина си и не го отделяйте.