Новостите в Magento 2.4.6, за които трябва да знаете

5/5 - (3 гласа)

Magento продължава да се утвърждава като един от най-предпочитаните платформи за електронна търговия, благодарение на постоянния си развой и усъвършенстване. Ето няколко от последните обновления и функции, които правят Magento още по-мощен инструмент за онлайн бизнеса.

Новости в Magento 2.4.6

Усъвършенствана сигурност

Magento продължава да засилва сигурността си, като включва двуфакторна аутентификация (2FA), защита от крос-сайт скриптинг (XSS), подобрена защита на паролите и шифроване на данни. Това дава на търговците повече спокойствие, че техните онлайн магазини и данните на клиентите са защитени.

Подобрена производителност

Magento се фокусира и върху подобряването на производителността, осигурявайки по-бързо зареждане на страници и по-ефективно управление на кешираните съдържания. Това води до по-добра потребителска изживяване и потенциално до повишаване на конверсионните стойности.

По-добър UX и мобилна адаптивност

С въвеждането на Progressive Web Applications (PWA) в Magento, UX и мобилното преживяване стават още по-гладки и бързи. PWA технологията позволява на потребителите да имат приложение като изживяване директно от техния браузър, без нуждата от инсталиране на допълнителни приложения.

Обновени SEO функции

Magento се стреми да бъде предпочитан от търсачките, включително и чрез подобряване на SEO възможностите. Новите версии включват богати снипети, подобрено управление на URL адресите и метаданни, както и усъвършенствани инструменти за анализ на SEO ефективността.

Екосистема за разширения

Magento Marketplace продължава да се разраства с все повече качествени разширения и теми, които позволяват на търговците да персонализират и оптимизират своите онлайн магазини. Това включва интеграции с различни платежни системи, CRM и ERP системи, инструменти за маркетинг и много други.

Интелигентно управление на съдържанието

С внедряването на Adobe Sensei в Magento Commerce, създаването на съдържание става по-интелигентно и автоматизирано. Тази AI технология помага за оптимизиране на продуктови препоръки, персонализация на съдържанието и автоматизиране на задачи, които в предишни версии биха изисквали ръчна намеса.

Magento се развива непрекъснато и то на бързи обороти. Постоянното обновление на системата гарантира модерен подход и ефективност при управлението на онлайн бизнеса. Тези новости и функции са само част от това, което Magento предлага, за да помогне за повишаване на продажбите ви.