СуперХостинг промо код

4.7/5 - (861 гласа)

промо код superhosting

СуперХостинг.БГ е най-голямата хостинг компания в България. Предлагат завършени хостинг решения, регистрация на домейни, онлайн базирани платформи за изграждане на сайт и други инструменти, с които лесно да позиционирате Вашия бизнес в интернет.

За да се възползвате от промоционални условия, които са осигурили за нас, като партньор, необходимо е да използвате промоционален ваучер, който да отключи за вас отстъпките.

Промоционалният код е: promosoft

Защо да ползваме точно тях?

Изборът на стратегически хостинг партньор е от основно значение за Вашия бизнес. Компанията се стреми да дава на своите клиенти повече, отколкото заплащат. Избирайки СуперХостинг.БГ за Ваш хостинг провайдър, Вие получавате:

 • Денонощна техническа поддръжка;
 • Клиентско обслужване без компромиси;
 • Сигурност и надеждност на Вашите сайтове;
 • DDoS защита на инфраструктурата;
 • Най-добро съотношение между цена и качество;
 • 30-дневна гаранция.

Инфраструктура и оборудване

Съхранението и защитата на съдържанието, разположено на нашите сървъри, е тяхна първостепенна грижа. Не се допускат компромиси с марката и качеството на използваното оборудване, в резултат на което реалният UpTime за услугите е 99.98%.* Това е жизнено важно за всеки сайт или платформа. От стандартен WordPress сайт, през онлайн магазин на OpenCart или Magento до custom решение.
Сървърите са разположени в специализиран център за колокация от най-висок клас Equinix, който предлага пълно дублиране (N+1) и физическа отделеност на всички системи за електрозахранване, климатизация, свързаност и охрана на техническото оборудване. Интернет свързаността се осигурява от два независими доставчика с динамично рутиране на трафика.

Промо кодът (promosoft), който е осигурен за нас, като партньор, дава достъп до всичко това на още по-изгодна цена.

Сигурност и надеждност

суперхостинг промо код 2019
Промо Код от СуперХостинг за 10% намаление

Сигурността е приоритет, с който не правим компромис. Защитата ни от злонамерени DDoS атаки (Distributed Denial of Service) e приложена на цялата инфраструктура, като по този начин защитаваме всички сайтове, без изключение.
Собствена разработка на компанията е SH Protect – активна система за сигурност на всички управляеми услуги, като сме създали няколкостотин сигнатури (правила), които разпознават и блокират стотици хиляди злонамерени действия. Всеки ден се развиват системи за сигурност, за да се повиши общото ниво на защита.

Период на валидност на промо кода

Промоционалната отстъпка в размер на 10% е валидна както през 2019-та година, така и през цялата 2020-та. Така че може да добавите тази страница в bookmark лентата на браузера и да ползвате отстъпката, когато трябва да поръчате услуга от СуперХостинг.

За кои услуги и типове поръчки важи

Промо кодът е валиден за всички поръчки, включващи нови услуги, в които има избран хостинг план за 12 или повече месеца, както и домейн от областите com, net, org, info, biz или eu.
Промо кодът не е валиден при поръчки, в които не е избран хостинг план за 12 или повече месеца, както и при поръчки за подновяване на услуги. След въвеждането на кода на последната стъпка от поръчката сумата се намалява с 10 процента. Плановете и услугите, чиите цени се намаляват са:

 • хостинг план СуперСтарт;
 • хостинг план СуперПро;
 • хостинг план СуперХостинг;
 • трансфер и регистрация на домейн от областите com, net, org, info, biz или eu.

Използвайте сега промоционалната отстъпка, чрез код: promosoft

Допълнително има възможност за получаване на ваучери със 70% намаление, които обаче са достъпни в рамките на обучението за създаване на сайтове и онлайн магазини с WordPress и OpenCart.

Update 2020

Може да разгледате и новите планове за виртуални сървъри, които са налични от съвсем скоро. На кратко: повече сървърни ресурси и всичко на SSD. Това ще доведе до още по-добро качество на услугата и бързина. VPS плановете са подходящи за всеки про който споделения хостинг не е решение. Съвсем лесно на VPS инстанция може да качите:

 • Ubuntu или друг вид Linux дистрибуция (система);
 • WordPress на LiteSpeed сървър (очаквайте отделна статия по темата);
 • Magento или друг вид тежка система, която изисква повече ресурси;
 • Custom скриптове, паяци и по-сложни платформи.

* Имайте предвид, че промо кодът може да не важи за някои услуги, които зависят от текущо състояние на вашия акаунт в СуперХостинг . Например – ако имате друга отстъпка, която е на ниво акаунт – 10те процента намаление от promosoft може да се окажат по-малко от отстъпката, която вие вече имате. Ползвайте кода ако намалението, което виждате е значимо. Не предоставяме гаранция, че кодът ще покрие 100% от възможните случаи, но е нещо, което със сигурност е редно да се опитате да го приложите и да видите – как той се отразява на крайната цена при вас. Успех!

Нови планове на VPS за 2020 SuperHosting
Update 2020: нови планове при VPS

Covid-19 Update

Важно е да имате предвид, че предвид създалата се ситуация на пандемия – ваучерите и талоните за намаление, могат да се окажат ключови за вашия бюджет. Със сигурност здравето е на първо място и трябва да бъдем сигурни, че изпълняваме всички мерки за предотвратяване на заразата, но гледайки по-глобално на нещата е редно:

 • да оптимизираме всички разходи, в това число за хостинги, домейни, cloud услуги и т.н.;
 • да преосмислим потребителското поведение, понеже все по-голяма част от потребителите ще се намират онлайн. Това може да значи – по-мощни сървъри и по-високи нива на хостинг плановете, за да покрият текущото потребление;
 • да се възползваме от всички намаления, промоции и оферти, които са възможни.

Update 2024

И през 2024 година – промоционалният код е валиден. Продължава да работи по същия начин и за услугите, предлагани от хостинг компанията и до сега. Независимо дали искате да ползвате някои от бюджетните или по-скъпите планове.

СуперХостинг на 17 години

Вече 17 години хостинг фирмата са верен партньор на дигиталните бизнеси в България. Предоставят и допълнителен промо код: 100%ONLINE, но той дава единствено безплатен домейн .online, добавен в поръчка с нов хостинг план. Прегледайте техния сайт за допълнителни условия по промоцията.

Придобиване на ICN.bg

Един от актуалните въпроси от 08.06.2021 e: дали промоционалните оферти важат след придобиването на ICN от СуперХостинг, като част от групата team.blue. Отговорът е: да, нашия промо код продължава да работи и да предоставя намаление при ползването на услугите.

Успех!