Статии за Email маркетинг

Перфектният email

Платформа за email маркетинг

Вече сте се регистрирали за услуга за имейл маркетинг и сте готови да започнете първата си кампания? Време е да поговорим за привличането на вниманието на клиентите ви със силни теми, задържане на вниманието им със стегнато и подходящо съдържание и предоставяне на връзки за повече информация.

Прочети още

Имейл автоматизация с GetResponse Automation Workflow

Ако желаете да извлечете най – голяма полза от списъка с абонати, които сте изградили към сайта си, добре е да изградите имейл автоматизация, спрямо реакциите на потребителите. Това може да стане лесно и интуитивно, чрез Automation Workflow на GetResponse. Ако правилно настроите автоматизацията, ще можете много лесно да следите действията на абонатите, както и да им предоставяте адекватно съдържание, спрямо техните реакции, като това всъщност е имейл автоматизация от най – високото ниво.

Прочети още

Email маркетинг – как да изградим списък от абонати

как да изградим списък от абонатиНад две трети от собствениците на малък бизнес цитират е-мейл маркетинга, като най-успешния им рекламен канал. Това е така, защото в е-мейл маркетинга всичко се базира на достъп до най-личното пространство на интернет потребителите. Изпращането на промо оферти на хората, които се включили доброволно в списъка, е много по-ефективно, отколкото всяка друга форма на „тласък“ (дисплейни реклами, телевизионни реклами и т.н.). Ето защо решихме да започнем тази статия с полезни съвети за изграждане на вашия списък с абонати.

Прочети още

Полезни съвети и информация за Email маркетинга.