Портфолио

новини от novosti.bg

Сайт за новини – Novosti.bg

Novosti.bg е модерн уеб сайт за актуални новини от България и света. Включва политически, криминални и бизнес новости. Уеб сайтът е насочен към масовите читатели, но може да служи за референция и на отделни потребители, интересуващи се от конкретна тема.


Онлайн магазин spalnqta.com

Spalnqta.com има визията да предложи всички продукти за спалнята като спално бельо, възглавници, декоративни възглавници, олекотени завивки, одеяла, кувертюри, хавлии и халати за баня, както и различни СПА продукти на едно място. Благодарение на създадената страница “Нови продукти” Вие ще можете лесно да бъдете информирани за всички нови продукти предлагани в Spalnqta.com. Създаден през 2018г. Spalnqta.com се стреми към качването на над 5 000 артикула в своите категории. За лесното намиране на точния артикул сме добавили много подкадегории с които да Ви улесним в търсенето. Spalnqta.com е много подходящ и за собствениците на малък/среден бизнес, като хотели, къщи за гости и различни онлайн магазини които биха искали да пазаруват на едро.


сравнение на цени онлайн

Сравнение на цени Proveri.bg

С развитието на електронната търговия – все повече се налага да избираме възможно най-коректен онлайн магазин. С тази цел за наш клиент създадохме сайт за сравнение на цени и условия. Платформата е изградена с PHP 7, като има възможност за поддръжка на над 500 000 продукта със сегашната конфигурация.


онлайн аптека с magento

Онлайн аптека Valeta.bg

Валета е онлайн аптека с няколко физически обекта в София. Фирмата се нуждаеше от онлайн магазин и синхронизация с ERP система. За реализацията на проекта използвахме Magento и custom решения за синхронизация на цени, наличности и описания. Над 30 000 продукта се обновяват всеки ден в двупосочна връзка. Изградихме доста полезни функционалности, които помагат на потребителите за бързото пазаруване.


изработка на портали за криптовалути

Криптовалути OnChain.bg

OnChain.bg е един от новите портали търговя с криптовалути. Ще намерите полезна информация, свързана с криптовалутите. Bitcoin, Ethereum, LiteCoin, Dash, Monero, NEO, Ripple, IOTA, Cardano, Bitcoin Cash и много други. Последни тенденции и анализи за BlockChain технологиите. Съвети за ✓начинаещи и ✓напреднали потребители. Потопете се в крипто света с OnChain.bg


онлайн магазин за сребро skysilver.bg

Онлайн магазин SkySilver.bg

Създадохме SkySilver.bg – Онлайн магазин сребърни артикули. Заданието беше да прехвърлим съществуваш онлайн магазин към друг домейн и HTTPS протокол. Пренасочихме всички индексирани URL адреси и в момента водят към новия домейн на магазина skysilver.bg. За следващия етап на разработка са планирани:

 • Оптимизация на URL адресите;
 • Повишаване на уникалност на текстовете;
 • Други технически аспекти на SEO.

Като краен резултат се очаква повишаване на продажбите, популяризиране на бранда, ръст в органичния трафик.


сайт на LD Service

Сайт на LD Service

Изработихме информационен сайт на LD Service. Фирмата се занимава с ремонт на техника – лаптопи, настолни компютри и мобилни телефони. Създадохме интересен сайт, където потенциалните клиенти може да се информират за текущите промоции, последни новини от сервиза, както и да видят екипа на фирмата. Целите, които си поставихме за този проект:

 • Повишаване на доверието от страна на потребителите;
 • Увеличаване на броя на устройствата, приети за ремонт;
 • Ръст в печалбата.

Сайт с информация за работа в България

Информационен сайт за работа в България

Създадохме и оптимизирахме информационен уеб портал, който ще предоставя информация на чужденци за работата в България. Сайтът е направен така, че да предоставя максимално полезна информация на хора, които желаят да пребивават и работят в нашата странца. Настроена е AMP функционалност, за да може страницата да се прочита лесно дори, когато няма силна връзка с интернет. Ще следим с интерес резултатите от класирането в Google.


SEO на loli.bg

Оптимизация на Loli.bg

Направихме по – добър за търсачките онлайн магазина Loli.bg. На сайта имаше доста неща за корекция, но успяхме да се справим за сравнително кратко време. След нанесените промени – се забелязва устойчив ръст на органичния трафик и драстично увеличение на продажбите. Това, което подобрихме в сайта:

 • Дефиниране на правилни meta titles, descriptions, keywords;
 • Подобряване на потребителското изживяване при пазаруване;
 • Промяна на всички URL адреси към значещи с латински букви;
 • Добавяне на системи за уеб анализи;
 • Настройка на каноничните версии на URL адресите;
 • Пренасочване на досега класираните в Google връзки към новите адреси;
 • Изграждане на правилни пътища към категориите и продуктите;
 • Добавяне на тагове към продуктите;

блог за фотография и пътувания cvetelina-vasileva.com

Блог за фотография и пътувания

Изградихме за наш клиент блог за фотография, разкази за интересни места и пътеписи. Уеб сайтът се характеризира с интересна визия и дизайн, както и много качествени изображения. С течение на времето ще се добавят нови и интересни разкази, като амбицията на авторката е – това да стане много посещаван блог от хора, които плануват своята почивка и търсят интересни места. Направихме необходимите настройки, за да може сайтът да се индексира добре с течение на времето.