Портфолио

онлайн аптека с magento

Онлайн аптека Valeta.bg

Валета е онлайн аптека с няколко физически обекта в София. Фирмата се нуждаеше от онлайн магазин и синхронизация с ERP система. За реализацията на проекта използвахме Magento и custom решения за синхронизация на цени, наличности и описания. Над 30 000 продукта се обновяват всеки ден в двупосочна връзка. Изградихме доста полезни функционалности, които помагат на потребителите за бързото пазаруване.


изработка на портали за криптовалути

Криптовалути OnChain.bg

OnChain.bg е един от новите портали търговя с криптовалути. Ще намерите полезна информация, свързана с криптовалутите. Bitcoin, Ethereum, LiteCoin, Dash, Monero, NEO, Ripple, IOTA, Cardano, Bitcoin Cash и много други. Последни тенденции и анализи за BlockChain технологиите. Съвети за ✓начинаещи и ✓напреднали потребители. Потопете се в крипто света с OnChain.bg


онлайн магазин за сребро skysilver.bg

Онлайн магазин SkySilver.bg

Създадохме SkySilver.bg – Онлайн магазин сребърни артикули. Заданието беше да прехвърлим съществуваш онлайн магазин към друг домейн и HTTPS протокол. Пренасочихме всички индексирани URL адреси и в момента водят към новия домейн на магазина skysilver.bg. За следващия етап на разработка са планирани:

 • Оптимизация на URL адресите;
 • Повишаване на уникалност на текстовете;
 • Други технически аспекти на SEO.

Като краен резултат се очаква повишаване на продажбите, популяризиране на бранда, ръст в органичния трафик.


сайт на LD Service

Сайт на LD Service

Изработихме информационен сайт на LD Service. Фирмата се занимава с ремонт на техника – лаптопи, настолни компютри и мобилни телефони. Създадохме интересен сайт, където потенциалните клиенти може да се информират за текущите промоции, последни новини от сервиза, както и да видят екипа на фирмата. Целите, които си поставихме за този проект:

 • Повишаване на доверието от страна на потребителите;
 • Увеличаване на броя на устройствата, приети за ремонт;
 • Ръст в печалбата.

Сайт с информация за работа в България

Информационен сайт за работа в България

Създадохме и оптимизирахме информационен уеб портал, който ще предоставя информация на чужденци за работата в България. Сайтът е направен така, че да предоставя максимално полезна информация на хора, които желаят да пребивават и работят в нашата странца. Настроена е AMP функционалност, за да може страницата да се прочита лесно дори, когато няма силна връзка с интернет. Ще следим с интерес резултатите от класирането в Google.


SEO на loli.bg

Оптимизация на Loli.bg

Направихме по – добър за търсачките онлайн магазина Loli.bg. На сайта имаше доста неща за корекция, но успяхме да се справим за сравнително кратко време. След нанесените промени – се забелязва устойчив ръст на органичния трафик и драстично увеличение на продажбите. Това, което подобрихме в сайта:

 • Дефиниране на правилни meta titles, descriptions, keywords;
 • Подобряване на потребителското изживяване при пазаруване;
 • Промяна на всички URL адреси към значещи с латински букви;
 • Добавяне на системи за уеб анализи;
 • Настройка на каноничните версии на URL адресите;
 • Пренасочване на досега класираните в Google връзки към новите адреси;
 • Изграждане на правилни пътища към категориите и продуктите;
 • Добавяне на тагове към продуктите;

блог за фотография и пътувания cvetelina-vasileva.com

Блог за фотография и пътувания

Изградихме за наш клиент блог за фотография, разкази за интересни места и пътеписи. Уеб сайтът се характеризира с интересна визия и дизайн, както и много качествени изображения. С течение на времето ще се добавят нови и интересни разкази, като амбицията на авторката е – това да стане много посещаван блог от хора, които плануват своята почивка и търсят интересни места. Направихме необходимите настройки, за да може сайтът да се индексира добре с течение на времето.


онлайн магазин за дрехи gissbg

Онлайн магазин за дрехи GissBG.com

Създадохме и направихме първоначална оптимизация на GissBG.com – Онлайн магазин за дрехи и обувки. Имахме задание да изградим стилен и елегантен дизайн с интересни изображения. Направихме и първоначалната оптимицация, като се погрижихме за всички необходими елементи, които да класират онлайн магазина по – напред в Google след време. Имплементирахме Google Tag Manager и Google Analytics Ecommerce, за да можем лесно да следим ефективността на рекламните кампании.


seo zdravi.bg

Оптимизация на Zdravi.bg

Оптимизирахме за търсачки сайта Zdravi.bg. Имаше доста грешки за изчистване, които бяха допуснати при самото изграждане на сайта. Това, което подобрихме в сайта:

 • Дефиниране на правилни meta titles, descriptions, keywords;
 • Промяна на всички URL адреси към значещи с латински букви;
 • Настройка на каноничните версии на URL адресите;
 • Пренасочване на досега класираните в Google връзки към новите адреси;
 • Изграждане на правилни пътища към категориите и продуктите;
 • Добавяне на тагове към продуктите;
 • Както и няколко допълнителни промени, които ще запазим в тайна …

уебсайт на детска градина

Уебсайт на детска градина

Създадохме и оптимизирахме уебсайт на детска градина №100 в гр. София. Страницата е изградена със семпла струткура, но живи и интересни цветове. Оптимизирахме сайта така, че да се показва на предни позиция в органичното търсене в Google по определени ключови думи и фрази. Детската градини се радва на много нови записвания и свеж уебсайт.