Как да изберем перфектната тема за нашия WordPress сайт?

3.7/5 - (3 гласа)

Всяко начало е трудно и плашещо. Винаги се чувстваме несигурни и разколебани, когато стане на въпрос за избиране на тема в WordPress сайт. Има стотици различни дизайни, като всеки един е по-добър от предишния.

В съзнанието ни възникват не малко въпроси. Как да изберем най-подходящия темплейт за нас? Няма ли сбъркаме, ако изберем този? И още много наподобяващи тези. За да се справите безпроблемно с избирането на тема за вашия WordPress сайт, нека разгледаме някои неща, с които трябва да внимавате.

  1. Търсете семпли теми

Много от темите са пъстри, шарени и преливат от много цветове. В някои случаи ще се нуждаете от такъв темплейт, но в повечето не се.

Търсете тема, която да ви помогне да доразвиете мечтата си. Тема, която да показва какво мислите. Трябва да изглежда добре, но не и прекалено сложна. Не искате вашите клиенти да се объркват от съдържанието на сайта.

  1. Изберете тема, която има опция за превеждане

Вече не е достатъчно да имате сайт на родния език. Живеем във време, което английският, а и други езици, са необходимост и начин за общуване с много хора.

Когато избирате тема, имайте на предвид опцията да превеждате сайта. Рано или късно ще се наложи да го направите и няма да бъде приятно, ако дизайнът, който сте избрали не предлага съответната функция.

  1. Изберете тема, която дава възможността да потърсите помощ

В много случаи потребителите избират теми, които са по-евтини, но не предлагат поддръжка. По този начин не спестява пари, а точно обратно създавате си допълнително проблеми. Колко и да не ви се иска, почти сигурно е, че ще потрябва помощ или ще имате въпрос относно темата. В такъв случай ще се нуждаете от отговор на специалист.

Не си спестявайте опцията, тя е необходимост, а не екстра. Затова, когато избирате тема за WordPress, обърнете внимание на това.

Знаем, че изборът няма да е лесен. Ще се колебаете, ще бъдете решителни и пак ще се колебаете. Най-важното е да изберете тема, която отговоря на вашите представи. Не го ли направите сега, на по-късен етап ще съжалите и ще искате отново да я смените.

Не губете повече време, потърсете вашата тема още сега. Развихрете въображението си!