WordPress курс – Условия за получаване на бонуси

Бонуси към обучението

След като се запишете за курса, ще получите детайлна информация как да получите своите бонуси.

Тук са само условията за получаване, за които трябва да знаете, преди да закупите обучението.

700 лв. за реклама в Google Ads

Офертата се предлага само на нови рекламодатели в Google Ads, чиито адрес за фактуриране е в България. На всеки рекламодател се полага една промоционална оферта. Офертата трябва да бъде приложена към първия ви профил в Google Ads в рамките на 14 дни, след като бъде показана първата Ви рекламна импресия. За да получите кредита от Google Ads: След като въведете промоционалния код в профила си в Google Ads, рекламните Ви кампании трябва да натрупат разходи от поне 700 лева (без данъци и приложими такси) в рамките на 60 дни. Извършването на плащане на стойност 700 лева не е достатъчно. Отчитането на рекламните разходи за достигането на 700 лева започва, след като въведете промоционалния код. Кредитът се прилага само към бъдещи рекламни разходи. Той не може да бъде приложен към разходи, натрупани преди прилагането на промоционалната оферта към профила Ви в Google Ads. Кредитът изтича 60 дни, след като е бил приложен към профила Ви.

70% при поръчка на нова услуга от SuperHosting.bg

Голямо намаление от SuperHosting.bg. Ако сте решили да имате уебсайт, със сигурност ще се нуждаете от надежден хостинг. Ето ги условията на намалението:

–    Валидността на промо кода е до 31 Декември 2024г.
– Той може да се използва при поръчка на хостинг план СуперСтарт, СуперПро или СуперХостинг и за един нов или трансфериран домейн от области .com, .net, .org, .info, .biz и .eu, който е част от поръчката на хостинг.
–   Промо кодът се отнася до поръчки за период от 12 месеца.
–    Той е валиден за Виртуални сървъри (VPS) и Reseller хостинг планове за същия период и отстъпка от 40%
–    Промо кодът е валиден само при поръчки, включващи нови услуги.

10% при поръчка и обновяване на съществуващи услуги от SuperHosting.bg

Предоставяме промо код, който е валиден за подновяване и закупуване на нови услуги, ако вече сте клиент на СуперХостинг.

Всичко е по желание

wordpress бонусиПредоставените бонуси са свързани с изразходване на определени средства, но ползите, които биха Ви донесли, са многократно надхвърлящи инвестицията. Разбира се, трябва да знаете как да използвате методите правилно, за това ще се погрижим в нашия курс. Всеки бонус е допълнение и е по желание, т.е. може да се възползвате от само един или дори от нито един.

От началото на 2023 година, за да получите промо кодовете е необходимо да изпратите email, когато желаете да ги ползвате. Самите ваучери са с кратка ефективност и е необходимо да бъдат поискани, непосредствено преди да бъдат ползвани.

Прочетете нашата секция за допълнителни въпроси и отговори за курса.

или

се върнете в страницата за записване на курса.