WordPress курс – Условия за получаване на бонуси

Бонуси към обучението

След като се запишете за курса, ще получите детайлна информация как да получите своите бонуси.

Тук са само условията за получаване, за които трябва да знаете, преди да закупите обучението.

90 лв. за реклама в Google Ads

Предоставя се ваучер за 90 лв. в Google Ads, който е активен, след като заредите 30 лв. в сметката си. По този начин – давате 30 лв. за реклама, изразходвате средства за 120 лв.

50 лв. за Email маркетинг в GetResponse

Ще получите референция по мейл за включване в популярната платформа за Email маркетинг GetResponse. След като изпробвате и се убедите в силата на Email маркетинга и станете платен клиент на платформата, ще получите 50 лв., като бонус, за целите на Email комуникацията с клиенти. Трябва да се изразходят средства в платформата, за да получите бонуса, но ефектът, който би трябвало да достигнете, надхвърля многократно тази стойност.

70% при поръчка на услуга от SuperHosting.bg

Голямо намаление от SuperHosting.bg. Ако сте решили да имате уебсайт, със сигурност ще се нуждаете от надежден хостинг. Ето ги условията на намалението:

–    Валидността на промо кода е до 31 Юли 2020г.
– Той може да се използва при поръчка на хостинг план СуперСтарт, СуперПро или СуперХостинг и за един нов или трансфериран домейн от области .com, .net, .org, .info, .biz и .eu, който е част от поръчката на хостинг.
–   Промо кодът се отнася до поръчки за период от 12 месеца.
–    Той е валиден за Виртуални сървъри (VPS) и Reseller хостинг планове за същия период и отстъпка от 40%
–    Промо кодът е валиден само при поръчки, включващи нови услуги.

Всичко е по желание

wordpress бонусиПредоставените бонуси са свързани с изразходване на определени средства, но ползите, които биха Ви донесли, са многократно надхвърлящи инвестицията. Разбира се, трябва да знаете как да използвате методите правилно, за това ще се погрижим в нашия курс. Всеки бонус е допълнение и е по желание, т.е. може да се възползвате от само един или дори от нито един.

От началото на 2020 година, за да получите промо кодовете е необходимо да изпратите email, когато желаете да ги ползвате. Самите ваучери са с кратка ефективност и е необходимо да бъдат поискани, непосредствено преди да бъдат ползвани.

Прочетете нашата секция за допълнителни въпроси и отговори за курса.

или

се върнете в страницата за записване на курса.