Изработка на сайт

Създаване на уеб сайт

изработка на сайт

В днешно време всяка фирма трябва да има уеб сайт. В интернет е пълно с компании, които предлагат тази услуга и тук идва въпросът – на кой да поверим цялостното си представяне в интернет? Съветите, които бихме Ви дали са – вижте портфолиото, направете среща с фирмата и не се хващайте за най – ниската възможна цена.

Създали сме сайтове на десетки фирми и можем да изброим, като най – важни елементи за една успешна уеб страница следните:

  • Красив и запомнящ се дизайн;
  • Бързина на зареждане;
  • Удобство за боравене с навигацията;
  • Позициониране на първата страница на Google в органичните резултати;
  • Да се поддържа и обновява редовно;
  • Приспособеност за мобилни устройства;
  • Възможност за повторно достигане до потребителите, които вече са били на уеб сайта;
  • Достъпност за клиентите постоянно, без прекъсвания.

Това е основата, която е необходима за един добър уеб сайт. Ако искате да достигате до максимален брой клиенти от самото начало, предлагаме разнообразни възможности за реклама на страницата. Например правилно направена рекламна кампания в Google или Facebook, може да Ви донесе голям брой трафик още на първия ден.

Какво още е важно, за да представяте себе си или фирмата си успешно в интернет? Освен, че уеб сайтът ви трябва да бъде добре изглеждащ, той трябва да има в себе си заложена възможност за развитие и надстройка. Често попадаме на клиенти, които искат редизайн на сегашния си сайт или да добавяне на нови функционалности. Но това не винаги е възможно или по – скоро не винаги е рентабилно и правилно. Затова още един съвет от нас – интересувайте се какво можете да правите със сайта си след създаването му. Уверете се, че фирмата, която сте избрали, ще продължи да поддържа вашата страница или вземете необходимите мерки, за да можете да го правите сами. Това е от голямо значение, за да продължи сайта ви да съществува.

Получавате безплатно при изработка на сайт

Като допълнителен бонус, предлагаме на всички наши клиенти – достъп до платформа за обучение. Там може да се открият многообразие от видео материали на български език, които ще помогнат за развитието на уеб страницата. Така нашите клиенти могат сами да поддържат своя уебсайт.

Изпратете ни запитване и ще ви дадем много полезни насоки и съвети за вашия онлайн проект.