Статии за Google Ads

Adwords реклама – кой вид да изберем?

Както вече разбрахме от предишните статии, Adwords рекламата е изключително ефективна и достъпна. С правилното таргетиране, подходящо избрания бюджет и заинтригуващия текст, може да постигнете чудеса!

Разбира се, винаги изникват въпросителни и съмнение. Правилно ли се справям с рекламата? Достатъчно ли е това, което правя? И най-вече – това ли е правилната реклама? Adwords предлага избор от два вида реклами. В тази статия ще разгледаме кой е по-добрият вариант.

Прочети още

5 причини да използваме Google Adwords

В маркетинг сферата започват да се появяват все повече нови методи за реклама. Всички сме добре запознати с Google Adwords. Това е лидерът сред рекламните кампании. Въпреки това винаги има съмнение дали не съществува по-добър метод.

Можем да изтъкнем стотици причини, с които да ви докажем предимството на Google Adwords и много недостатъци на други кампании. За да улесним избора ви, ще   разгледаме петте основни предимства на реклама с Google.

Прочети още

AdWords реклама – Можем ли сами?

AdWords реклама – Можем ли сами?AdWords е продукт на Google Inc, както може би вече знаете. Благодарение на търсачката Google, както и на AdSense, рекламодателите могат да се радват на изключително успешна реклама. Всичко върви изключително лесно и бързо до момента на пускането на рекламата. Тогава си задаваме онези десетки въпроси от типа на „Това така ли е?“, „Това ли е моята рекламна мрежа?“, „Този рекламен банер хубав ли е?“ и още куп производни. В тази статия ще разберете какво е най-важното нещо, което трябва да направите при реклама в AdWords. Да започваме!

Прочети още

Видео реклама в YouTube

видео реклама в youtubeYouTube.com е най – посещавания сайт за видео споделяне в света. В България се нарежда на трето място по посещаемост, като на първите места са Facebook и Google. В последните месеци и години се забелязва значителен ръст на гледанията на видео съдържание, като това прави YouTube едно от най – любимите места на съвременния потребител. Но как може да се възползваме от тази тенденция?

Прочети още

Реклама на хотел в Google

Как да създадете ефективна реклама за вашия хотел в Google?

Реклама на хотел в Google AdwordsТова е един често задаван въпрос. Решихме в тази статия да дадем базови насоки и съвети за създаването на успешна Google AdWords кампания за популяризиране на хотел. Тази информация няма да ви направи AdWords специалисти, но ще ви помогне да разберете кои са основните методи, които да използвате. За най – добър ефект на кампанията и висока възвръщаемост на инвестициите, обърнете се към сертифициран Google специалист.

Прочети още

Въпроси и отговори – Google AdWords Search Exam

Много хора знаят за възможностите за сертифициране от Google, свързано с провеждането на ефективни рекламни кампании в AdWords. В тази статия ще покажем няколко AdWords примерни въпроси и отговори за изпита за рекламиране в мрежата за търсене. Нека кажем няколко думи за изпита, въпросите са 100 на брой, като имате достатъчното време от 120 минути. За да се счете изпита за успешно взет, трябва да имате минимум 80% верни отговори. Периодът за валидност на сертфикатът на Google за рекламиране в мрежата на търсене е 1 година, като след това е добре да прегледате материалите отново и да преминете през въпросите още веднъж.

Прочети още

Google Ads полезни съвети и информация.