OpenCart Български език – инсталация

4.2/5 - (21 гласа)

OpenCart Bulgarian

В тази страница ще намерите последния пълен превод на популярната платформа за изграждане на онлайн магазини – OpenCart. Преводът включва както административната част, така и каталога. Съответства изцяло на българската терминология и няма неразбираеми фрази и изрази. Ще можете да ползвате администрацията, обработването и следенето на поръчки изцяло на Български език. Също така, клиентите ще виждат информация в страницата за плащане, каталога, както и целия интерфейс на Български.

Вижте видеото или прочетете статията за инсталиране на Български език в OpenCart:

Най – напред, трябва да проверите каква версия е вашата OpenCart система. За целта, влезте в администраторския панел и най – долу ще забележите текущата версия, както на изображението по – долу.

OpenCart български език

Нашият съвет е да използвате последните версии на OpenCart, понеже са по – стабилни и с фиксирани пропуски в сигурността. Уверете се, че изтегляте езиков превод, който съответства на вашата версия.

Запазете архивния файл локално на вашия компютър. Използвайте инструмент, като FileZilla, за да достъпите уеб директорията на вашия онлайн магазин. Разархивирайте превода и ще намерите две папки – admin и catalog. Трябва да качите съдържанието на тези папки в основната директория на вашия онлайн магазин. Няма да има презаписани файлове, единствено ще се качи OpenCart превода на Български език.

Настройки на езика в OpenCart

Само качването на превода в OpenCart не е достатъчно. Трябва да добавите езика в административния панел. Отидете до System>Localisation>Language. Там въведете следната информация за Българския език:

Language Name: Bulgarian
Code: bg
Locale: bg.UTF-8,bg,bulgarian
Image: bg.png
Directory: bulgarian
Status: Enabled

*Имайте предвид, че в зависимост от версията на вашата OpenCart система, може да се изискват горните или по – малко полета. Въведете само тези, които съответстват на вашата версия.

Ще трябва също така да активирате езика. Може да направите това от двете полета, намиращи се в System>Settings>Local>Language. Това ще активира Българския език за администрацията и каталога на OpenCart.

OpenCart Български език - изтегляне

Изтеглете пълния превод на OpenCart за версии 3.0, 2.3.X, 2.2.X, 2.1.X и 2.0! Цената е 10 лв. и можете да ползвате превода на неограничен брой OpenCart инсталации. Използвайте бутона долу, за да завършите процеса по плащането през PayPal, кредитна или дебитна карта.

Важно, след като закупите този превод на OpenCart ще бъдете препратени към защитена с парола страница. Паролата за достъп е bgopencart

Ако желаете да се научите как правилно да ползвате OpenCart, прегледайте нашия онлайн курс за създаване на успешен онлайн магазин.