Разкриване на нови хоризонти с WordPress 6.3

5/5 - (2 гласа)

Нова навигация в редактора на сайта

Редакторът на сайта претърпява забележително преустройство с WordPress 6.3. Той е снабден с нова система за навигация, която обещава по-гладко потребителско изживяване при проектирането на вашия уебсайт.

WordPress 6.3 промени

Подобрено управление на шаблони

Управлението на шаблони става лесно благодарение на подобрени функции. Предложен е по-организиран начин за справяне с различни шаблони, което прави процеса на дизайн по-ефективен.

Редактиране на страници в редактора на сайта

Възможността за редактиране на страници директно в редактора на сайта е забележителна добавка, което предоставя по-опростен подход към редактирането на страници.

Управление на навигационните менюта в редактора на сайта

Управлението на навигационните менюта директно в редактора на сайта вече е възможно, което е голяма стъпка към осигуряване на съгласувано редактиране на сайта.

Лесно превключване на стиловете на темите в редактора на сайта

Превключването на стиловете на темите вече е лесна задача, благодарение на тази нова функция в редактора на сайта.

Предварителен преглед на темите в редактора на сайта

Преди да решите за тема, вече можете да я прегледате директно в редактора на сайта, функция, която без съмнение ще спести време и ще гарантира правилния избор на тема.

Представяне на новия инструмент Command Palette

Въвеждането на новия инструмент Command Palette е интересна функция, която позволява по-бърз достъп до различни команди на редактора.

Подобрения в редактора на блокове

Редакторът на блокове не е останал в сянка, той идва с два нови блока и подобрени инструменти за отстояние, сред други подобрения, за да помогне за създаването на ангажиращо съдържание.

Още промени

Има много допълнителни, но по-малко видими промени, насочени към модернизиране на кода, подобряване на производителността и подобряване на достъпността.

С новите функции на WordPress 6.3 ще може по-лесно да овладеете тънкостите при създаването на уеб сайтове и да извлечете максимална полза от вашите проекти. Разгледайте и нашия онлайн курс за създаване на сайтове с WordPress.